Centrum zdraví Brno: komplexní péče o vaše zdraví, celostní přístup
Léčba a prevence přirozenou cestou Centrum zdraví Brno
Dotazy a objednávky
Žijte s chutí
Nepřehlédněte!
DUBNOVÁ AKCE
Celkem 2000 Kč
Ušetříte 800 Kč
AKCE PRO PÁRY
Oba dva za 3500 Kč!

Akce platí od 1. 4. 2024 do 30. 4. 2024


Pomůžeme vám s vaší proměnou
Video ve větším náhledu spustíte zde.
Nabízíme ZDARMA
Nabízíme ZDARMA
Otestujeme Vaši vodu
Facebook




Zajímavé články


Chlorella Chlorella

Chlorella je superpotravina. Má blahodárné účinky díky přirozenému obsahu nejdůležitějších živin, vitamínů, minerálů, aminokyselin, bílkovin, vlákniny, enzymů a dalších látek, které synergicky působí na organismus. V tomto článku se o ní dozvíte vše podstatné.

celý článek


Jak se zbavit parazitů v těle Jak se zbavit parazitů v těle

Lidské tělo je osídleno mnoha druhy parazitů, které má úplně každý, avšak nikoliv stejnou sbírku. Asi 85 – 95% populace má parazity, ať už jsou lidé zdraví nebo nemocní. Paraziti přispívají k mnoha nemocem, někdy jsou jejich jedinou příčinou, jindy jednou z mnoha...

celý článek


Proč pít ovocné a zeleninové šťávy Proč pít ovocné a zeleninové šťávy

Čerstvé šťávy a koktejly z ovoce a zeleniny jsou vynikající nejen svou lahodnou chutí, ale především vysokým obsahem vitamínů, minerálů, živých enzymů a dalších biologicky významných látek. Pití čerstvě vylisovaných šťáv čistí a detoxikuje organismus, podporuje trávení, snižuje nadváhu, odstraňuje únavu a dodává tělu energii a vitalitu.

celý článek


Podzim plný vitamínů Podzim plný vitamínů

Podzim je báječné roční období, pestré a bohaté. Nejen na barvy, ale i na vitamíny. Sklízíme plody v přírodě i na zahrádkách, děláme si zásoby na zimu. Ovoce, zelenina a ořechy jsou snad nejdostupnější v celém roce. Využijte toho. Zde je pár námětů, které by vám mohly přijít vhod a posílit vaši imunitu.

celý článek


Poklady přírody Poklady přírody

Víte, že některé potraviny pro své jedinečné vlastnosti nesou označení SUPER? Možná vás překvapí, v čem se skrývá tajemství energie a zdraví, které znaly už starodávné civilizace. Že i v malém semínku je ukryta velká síla a jakými přírodními poklady si můžete obohatit jídelníček.

celý článek


Živě o stravě Živě o stravě

První ze série článků z časopisu Moje země. Průvodkyní rubrikou Inspirace pro zdraví je Zuzka Lužná, jedna ze zakladatelek brněnského Centra zdraví.

celý článek


Kdy nastává úplněk, nov, první a poslední čtvrť Měsíce v roce 2014 - lunární kalendář Kdy nastává úplněk, nov, první a poslední čtvrť Měsíce
v roce 2014 - lunární kalendář






Test: Elektrolýza vody - balené minerální, balené neperlivé a kohoutkové Test: Elektrolýza vody - balené minerální, balené neperlivé
a kohoutkové


V Centru zdraví Brno jsme prováděli elektrolýzu vody - balené minerální, balené neperlivé a kohoutkové.
Voda před elektrolýzou byla v obou skleničkách čirá. Po provedení elektrolýzy zůstala sklenička s vodou, upravenou pomocí reverzní osmózy, beze změn a to z důvodu její čistoty.

celý článek


Orgánová sestava Orgánová sestava

Orgánová sestava představuje soubor dvanácti velmi jednoduchých a velmi účinných cviků, z nichž každý uvolňuje jednu z dvanácti akupunkturních drah a posiluje orgán, který této dráze přísluší.
Při pravidelném cvičení této sestavy lze zajistit přísun okysličené krve ke všem orgánům. Aktivovat lymfatický systém a doplnit tak potřebnou energii. Výsledek je regenerace - obnovení buněk v orgánech. Upravení dýchacího, trávicího, vylučovacího procesu.

celý článek


BIORYTMY - ORGÁNOVÉ HODINY BIORYTMY - ORGÁNOVÉ HODINY

Harmonické a periodické vysvětlení, co která hodina znamená a co se v ní důležitého v organismu děje.

Schopnost zachytit rytmické dění v lidském organismu v návaznosti na celou přírodu a převést ji do tj. orgánových hodin, zvládli především staří Číňané. Orgánové hodiny se jim staly pomůckou pro regulaci praktického denního života; pomáhaly orientovat se v denním i ročním periodickém pořádku v návaznosti na život v přírodě a na úkazy astronomicko-astrologické. Dávnověký Číňan se neopomenul poradit s kalendářem a orgánovými hodinami, dříve než učinil nějaké důležité rozhodnutí. Orgánové hodiny zachycují zkušenosti starých rolníků, kteří žili v těsném styku s přírodou, jejich zkušenosti o chování přírody v čase.

celý článek


Obličej jako zrcadlo našich orgánů Obličej jako zrcadlo našich orgánů

Diagnostikovat stav našich vnitřních orgánů se dá pouhým pohledem na naše dlaně, chodidla, jazyk, zuby, uši, oči a celý obličej. Orientální medicína jako je ajurvéda nebo čínská medicína rozpoznává celkové naladění organismu i podle způsobu řeči, pohybů, písma či dokonce z našeho charakteru a povahy. Dle barvy pleti, pupínků, otoků, vrásek, kožních nepravidelností a asymetrií v různých oblastech obličeje lze rozpoznat, v jakém stavu se nacházejí jednotlivé orgány v těle.

celý článek


Hlavní zásady pro zdraví a zdravý životní styl Hlavní zásady pro zdraví a zdravý životní styl







články, videa, recepty   |   víte, že ...   |   úvodní stránka


Kontakt
Rychlý kontakt
Centrum zdraví Brno
Malinovského náměstí 4, 602 00 Brno
Telefon: (+420)  777 109 259
© Centrum zdraví Brno    Web: www.centrumzdravibrno.cz    Obchodní podmínky    Nakládání s osobními údaji